HALIDERE TRSM DANIŞANLARI ERİKLİTEPE TABİAT PARKINI GEZDİ

Güncelleme Tarihi: 03/07/2019

HALIDERE TRSM DANIŞANLARI ERİKLİTEPE TABİAT PARKINI GEZDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine bağlı hizmet veren Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde sosyal ve kültürel faaliyetler devam ediyor. Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarını motive etmek için Erikli Tepe Tabiat Parkına gezi düzenlenmiştir.

Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Doktoru Uz. Dr. Ali Emre Uzun;Eriklitepe Tabiat Parkı gezisinde, Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezine kayıtlı danışanlarımız keyifli vakit geçirme fırsatı yakaladılar. Bu gezi kapsamında danışanlarımızın psikososyal becerilerinin gelişimine katkı sağlanmasının yanında çevre farkındalığının arttırılması ve grup içi iletişim becerilerinin geliştirilmesi hedeflendi. Doğa harikası tabiatta çok güzel bir tesis inşa eden ve tüm imkânlarını bize tahsis eden Gölcük Belediyesi’ne teşekkür ederiz”, dedi.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “Personellerimizle birlikte yürüttüğümüz saha gezilerinin amacı ruhsal hasta olan bireylere tek tek ulaşarak merkezde kayıt altına alabilmek, düzenli takip, tedavi ve rehabilitasyonlarını sağlayarak topluma kazandırmaktır”, dedi