HASTANEDE BİNA TURU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Güncelleme Tarihi: 21/06/2019

HASTANEDE BİNA TURU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi bünyesinde fiziksel durum, tesis güvenliği ve yönetimi, işleyiş ile ilgili aksaklıkların tespiti, hasta ve çalışan memnuniyeti ve diğer hususlara dair sorunların yerinde tespiti ve gerekli iyileştirmelerin yapılabilmesi için bina turları yapılmaktadır.  Bu kapsamda Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında Hastane Yönetim ekibi tarafından hastane binası gezilerek, çalışan personelin, tedavi alan hastaların, hasta yakınlarının memnuniyetini arttıracak şekilde can ve mal güvenliğini sağlamak için bina turu düzenlenmiştir. Bina turu esnasında servislerde yapılan çalışmalar yerinde görülüp, hasta ve hasta yakınları ile ziyaret edilerek sağlık hizmetinin etkin ve verimli bir şekilde sunulması için fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, bina turları ile yerinde ziyaretlerin aksaklıkların giderilmesi adına önemli olduğunun altını çizerek tüm çalışanlara teşekkür etti.