BAŞHEKİM PEHLEVAN DOKTORLARLA TOPLANTI YAPTI

Güncelleme Tarihi: 21/06/2019

BAŞHEKİM PEHLEVAN DOKTORLARLA TOPLANTI YAPTI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve hastane idaresinin rutin olarak yaptığı meslek grubu toplantılarına; hastane de görev yapan hekimler ile devam ediyor.

Toplantıda; Hastalara daha iyi hizmet verilmesi için Polikliniklerin yeniden düzenlenmesi konusunda karşılıklı görüş ve önerilerde bulunulmuştur. Verilen sağlık hizmetinin iyileştirilmesi konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur, ihtiyaç duydukları araç ve gereçler hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Hastanenin toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede; Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan bundan sonra bu tür toplantıların devam edeceğini ve daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla gereken tüm özveriyi göstereceklerini dile getirdi.