SIFIR ATIK PROJESİ BİLGİLENDİRME ve FARKINDALIK EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Güncelleme Tarihi: 20/06/2019

SIFIR ATIK PROJESİ BİLGİLENDİRME ve FARKINDALIK EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Doğal kaynakların hızla tüketilmesinin önüne geçilmesi, üretilen atıkların çevre ve insan sağlığı için bir tehdit olmaktan çıkarılarak milli ekonomiye kazandırılması amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan Sıfır Atık Projesi başlatılmıştır. Sıfır Atık ve Tıbbi Atık Projesi ile ilgili olarak Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Çevre Yönetim Birimi Sorumlusu Çevre Mühendisi Yusuf Türker tarafından Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesinde görev yapan personellere yönelik olarak çevrenin korunmasının önemi ve çevre kirliliği hakkında bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla farkındalık ve bilgilendirme eğitimi verilmiştir. Oldukça verimli geçen eğitimde çalışanların Sıfır Atık Projesi ile ilgili soruları cevaplandırıldı, görüş ve önerileri alındı.