YENİ ÇOCUK HASTALIKLARI UZMANI DR. GÖZDE GÜRPINAR HASTA KABULUNE BAŞLADI

Güncelleme Tarihi: 20/06/2019

YENİ ÇOCUK HASTALIKLARI UZMANI DR. GÖZDE GÜRPINAR HASTA KABULUNE BAŞLADI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi gücüne güç katıyor. Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Gözde Gürpınar Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Doktor Gürpınar’ın göreve başlamasıyla beraber Çocuk Hastalıkları bölümünde doktor sayısı 5’e yükseldi.

1989 İzmit doğumlu olan Uz. Dr. Gözde Gürpınar İlk ve ortaokulu Kocaeli Özel Atafen Kolejinde, lise eğitimini Kocaeli Anadolu Lisesinde tamamladı. 2013 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi.2013 yılı Kasım-Aralık ayları arasında Pratisyen hekim olarak Kocaeli devlet hastanesinde çalıştı. 2018 yılında İstanbul Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesinden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlığını aldı. Uzman olduktan sonra Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine atanıp hasta kabulüne başlayan Uz. Dr. Gözde Gürpınar’a görevinde başarılar diliyoruz.