GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE BAYRAMLAŞMA

Güncelleme Tarihi: 31/05/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE BAYRAMLAŞMA

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Ramazan Bayramı” kutlama töreni bu yılda samimi duygularla kutlandı. Bayramlaşma organizasyonuna Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Hastane İdaresinin katılımlarıyla tüm servis ve birim çalışanlarıyla bayramlaşıldı.Hastanenin tüm ek binalarında çalışan personel ziyaret edilerek bayramları kutlandı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “birlik ve beraberliğimizi kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz ramazan bayramının ülkemize ve milletimize huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım”, dedi.