500 KİŞİLİK DEV İFTAR

Güncelleme Tarihi: 17/05/2019

500 KİŞİLİK DEV İFTAR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan iftar yemeği programı 16.05.2019 tarihinde Değirmendere Kültür Merkezinde gerçekleşmiştir. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yemekhane Personeli tarafından hizmete sunulan İftar programı katılanlar tarafından çok beğenildi. 500 kişinin katılım gösterdiği organizasyon hiç sorun yaşanmadan gerçekleştirilmiştir. Birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı ve yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde, Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, hastane idarecileri ile hastane çalışanları ve yakınları katıldı Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “İftar yemeği geleneği hastanemizde uzun yıllardır yapılmakta. Bu yıl da geleneğimizi yaptık. Birlik ve beraberlik içinde iftar yemeğimizi yedik Davetimize teşrif eden çalışanlarımız ve tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı çok teşekkürederim. Biz kocaman bir aileyiz, bu gecede bunun en güzel örneği oldu,Hayırlı Ramazanlardilerim” dedi.  Yenilen iftar yemeğin sonrasında iyi dilek ve temennilerle program sona erdi.