GEBE OKULUNDA EĞİTİMLER MAYIS AYINDA DA DEVAM EDİYOR

Güncelleme Tarihi: 17/05/2019

GEBE OKULUNDA EĞİTİMLER MAYIS AYINDA DA DEVAM EDİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Gebe Okulu, eğitim programı hız kesmeden Mayıs ayında da devam ediyor.

Program dahilinde anne adaylarına; gebelik süreci, gebelikte karşılaşılan sorunlarla baş etme yolları, beslenme, doğum korkusu, plates, egzersiz, nefes teknikleri, doğumhane uygulamaları, hormonların doğuma etkisi, bebek bakımı, emzirme teknikleri ve anne sütünün faydaları ve lohusalık süreci konulu eğitimler veriliyor.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; anne adaylarını en iyi şekilde doğum ve doğum sonrasına alıştırmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.