İL SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN 42 YILLIK EMEK İÇİN TEŞEKKÜR BELGESİ

Güncelleme Tarihi: 09/05/2019

İL SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN 42 YILLIK EMEK İÇİN TEŞEKKÜR BELGESİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, Ebe ve Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında; Valilik Akçakoca Salonunda kutlama program düzenlendi. Kocaeli İlinde bulunan üniversite, kamu ve özel hastaneler ile ilçe sağlık müdürlüklerinde çalışan ebe ve hemşirelerin katıldığı program da; Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Poliklinik hemşirelerinden Aysel Boztürk’e Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. 1977 yılında meslek hayatına başlayan Aysel Hemşire Hanım; “Severek yaptığım bu mesleğimin 42. yılında aldığım bu teşekkür belgesi için tüm yöneticilerime çok teşekkür ederim”, dedi.