GÖLCÜK NECATİ ÇELİK YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM TESCİL DENETİMİ YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 07/05/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM TESCİL DENETİMİ YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yenidoğan yoğun bakım Servisinin tescili İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapıldı. Yenidoğan yoğun bakım Uzmanı Uz. Dr. ilkay Er, Çocuk Enfeksiyon Uzmanı Uz. Dr. Hüseyin Aktürk, İl Sağlık Müdürlüğünden Uzman Halide Varol ve Ayşe Ustaoğlu’nun katılımıyla yapılan değerlendirme oldukça başarılı geçti.

İlk aşamada 1. düzey olarak açılan yenidoğan yoğun bakım servisinin, 2. düzey olması için başvuru yapıldı. Başvurular sonuçlanana kadar yenidoğan yoğun bakım servisi 1. düzey olarak hizmet verecektir.