2019 YILININ 3. DÖNEM DİYABET OKULU MEZUNLARINI VERDİ

Güncelleme Tarihi: 07/05/2019

2019 YILININ 3. DÖNEM DİYABET OKULU MEZUNLARINI VERDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Diyabet Okulu 2019 yılının 3. dönem mezunlarını verdi. Diyabet hastalarının ve hasta yakınlarının bilgilendirilmesi, eğitilmesi amacıyla verilen eğitimin sonunda katılımcılar mezuniyet mutluluğu yaşadı. Mezuniyet Sertifika Törenine, Anestezi Uzmanı Uz. Dr. Nezih Salgıncı, Psikolog İclal Denktaş, Diyabet Hemşiresi Sevcan Egüz Kahraman ve Diyabet Okulu katılımcıları katıldı. Sertifika töreninde Hastane Diyabet Hemşiresi Sevcan Egüz Kahraman “Bilinçli ve farkındalığa sahip bir diyabet hastasının oluşmasında okulun önemli bir katkısı olacağını ifade ederek, eğitimleri alan diyabet hastalarının bundan sonra daha bilinçli ve dikkatli olacağına inandıklarını,” söyledi. 5 katılımcının mezun olduğu tören sertifika dağıtımı ile sona erdi.