GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ’NDE LABORANTLAR GÜNÜ KUTLANDI

Güncelleme Tarihi: 02/05/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİKDEVLET HASTANESİ’NDE LABORANTLAR GÜNÜ KUTLANDI

28 Nisan “Dünya Laborantlar Günü” dolayısıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde görev yapan Laboratuvar personeline kutlama yapıldı. Kutlamaya Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan,  Hastane Yönetimi ve laboratuvar personeli katıldı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “Sağlık hizmetleri açısından önemli bir görev üstlenen laborantlarımızın sağlık hizmetlerindeki yeri ve önemini bu vesileyle bir kez daha hatırlanmaktadır. Bu vesileyle arkadaşlarımızın 28 Nisan Laborant günlerini kutluyorum,'' dedi. Kutlama kesilen pasta ve karşılıklı hoş sohbetlerle sona erdi.