EBE VE HEMŞİRELER HAFTASI BOWLİNG TURNUVASINDA GÖLCÜK 2. OLDU

Güncelleme Tarihi: 02/05/2019

EBE VE HEMŞİRELER HAFTASI BOWLİNG TURNUVASINDA GÖLCÜK 2. OLDU

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Ebe ve Hemşireler Haftası” kapsamında Bowling Turnuvası düzenlendi. NCTY AVM’ de düzenlenen etkinliğe
Kocaeli de bulunan Devlet Hastaneleri, ilçe sağlık müdürlükleri
ve başkanlıklar çalışanları katılım sağladı.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı bowling turnuvasında, şampiyonluk için mücadele eden sağlık çalışanları arasında heyecanlı dakikalar yaşandı. Yapılan turnuva da başkanlıklar arasında birinci olan Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, hastaneler arasında birinci olan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ile finali oynayarak kupayı almaya hak kazandı. Turnuvada Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Hastaneler arasında birinciliği aldı. Etkinlikte sağlık çalışanları çalışma arkadaşlarıyla eğlenceli dakikaları paylaştı.