GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ KİTAP FUARINDA

Güncelleme Tarihi: 02/05/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ KİTAP FUARINDA

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 11.'sini düzenlediği Kitap Fuarında 1 Mayıs Çarşamba günü C- Salonu 88-90 numaralı stantta yerini aldı. Stantta organ bağışı, şeker ölçümü, diyabet okulu, kanserden korunma ve erken tanı hakkında bilgiler verilip broşürler dağıtıldı. Ayrıca Halıdere Toplum Ruh sağlığı Merkezi Danışanlarının yaptığı el yapımı ürünleri sergilendi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hakkında bilgiler verildi. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği stant gün boyu açık kalarak, bilgilendirmeler yapıldı.

#Gölcüknecatiçelikdevlethastanesi#KocaeliKitapFuarı