HASTANE ÇALIŞANLARI YAZA MERHABA DEDİ

Güncelleme Tarihi: 26/04/2019

HASTANE ÇALIŞANLARI YAZA MERHABA DEDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, düzenlediği “yaza merhaba” etkinliği ile çalışanlarına unutulmaz bir öğle arası yaşattı. Aynı zamanda tüm çalışanların sağlık haftası ve Ebeler haftası kutlandı. Kutlamada hastane personeli için düzenlenen pastacılık kursunda çalışanların kendi emekleriyle yaptığı pasta kesildi.

Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesi B Blok Personel Otoparkında düzenlenen yaza merhaba etkinliğinde sağlık çalışanlar güzel havanın tadını çıkardı. Bol bol fotoğraf kareleri çekilirken, açık havada çalışanların hazırlamış oldukları yiyecek ve içeceklerle yapılan çay sohbeti ile güzel zaman geçirildi. Bu etkinlikle hekimlerin ve mesai arkadaşlarının motivasyonunu arttırmaya hedeflediklerini belirten Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, “Bu tür etkinlikleri sık sık yapmayı planlıyoruz. Sık sık hekimlerimizle, çalışma arkadaşlarımızla, mesai arkadaşlarımızla bir araya gelerek onlarla değerlendirme imkânı da buluyoruz. Çalışanlarımız için ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Bizler de bu nedenle böyle, etkinlikler düzenleyerek elimizden geldiğince sizlere destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

WhatsApp Image 2019-04-26 at 14.24.24(1).jpeg