GÖLCÜK NECATİ ÇELİK GEBE OKULU MEZUNLARINI VERDİ

Güncelleme Tarihi: 22/04/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK GEBE OKULU MEZUNLARINI VERDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde “Gebe Okulu” mezunlarını vermeye devam ediyor. Gebe Eğitim Okulu ile tüm gebelerin, doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemlerine ilişkin bilgi sahibi olmalarını ve bilinçli doğum yapmalarını sağlamak, anne ve baba adaylarına normal doğum eylemi, ağrı yönetimi ve yeni rollerini benimsemeleri konusunda bilgi ve beceri kazandırılmış olarak mezun oldular. Bu eğitimler doğumun doğal ve sağlıklı bir eylem olduğunu, gebelerin bedenlerine, bebeklerine güvenerek, doğum anının heyecanını, doyumunu ve bebeğine kavuşma anının mutluluk verici duygusunu yaşamasını sağlamaktadır.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; anne adaylarını en iyi şekilde doğum ve doğum sonrasına hazırlamaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

Gebe eğitim okuluna katılan anne adayları, eğitimden duydukları memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.