VERİ GİRİŞ PERSONELLERİYLE TOPLANTI YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 12/04/2019

VERİ GİRİŞ PERSONELLERİYLE TOPLANTI YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir ve Müdür Yardımcısı Şenol Yıldız başkanlığında, veri giriş personelleriyle toplantı yapıldı. ToplantıdaMorg modülünün kullanımı, Web arızalarda yapılması gerekenler, öneri-görüş, sorunlar ve çözümleri görüşüldü. Sağlık hizmeti sunumunda hastanenin vizyon ve misyonuna layık etkin-verimli; hasta ve çalışan memnuniyetini üst düzeyde tutan karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak motivasyonu arttırmaya yönelik görüşler sunuldu.