GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ VOLEYBOL TURNUVASINDA

Güncelleme Tarihi: 04/04/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ VOLEYBOL TURNUVASINDA

Bu yıl 7.'si düzenlenen Sağlık Kurumları Arası Voleybol Turnuvası ilk günü dün oynanan grup maçları ile başladı. 17 takım ve 204 sporcunun katıldığı turnuvada toplam 48 müsabaka sonucunda şampiyon takım belli olacak.

Turnuvanın ilk gününde, İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney’in başlama vuruşu ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ile Körfez Sağlık ile karşılaştı. Gölcük Necati Çelik Voleybol takımı heyecanlı geçen maçı 2-0 skorla yenerek güzel bir başlangıca imza attı.

Grubun diğer maçında 5 Nisan Cuma Günü Saat:20.00 de Hasan Gemici Kapalı Spor salonunda (Valilik Binası karşısı) Alikahya Acil Voleybol takımıyla karşılaşacak olan Hastane Voleybol Takımımıza başarılar diler, tüm çalışanlarımızı takımımıza destek olmaya bekleriz.