YENİ ÇOCUK HASTALIKLARI UZMANI DR. MURAT KUŞÇU HASTA KABULUNE BAŞLADI

Güncelleme Tarihi: 03/04/2019

YENİ ÇOCUK HASTALIKLARI UZMANI DR. MURAT KUŞÇU HASTA KABULUNE BAŞLADI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi gücüne güç katıyor. Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Kuşçu Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Doktor Kuşçu’nun göreve başlamasıyla beraber Çocuk Hastalıkları bölümünde doktor sayısı 4’e yükseldi.

1988 Soma/Manisa doğumlu olan Uz. Dr. Murat Kuşçu İlk, orta ve lise eğitimini Soma’da tamamladı. 2012 yılında İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesini bitirdi.2012-2013 yılları arasında Pratisyen hekim olarak Marmara Adası devlet hastanesi Balıkesir de çalıştı. 2017 yılında İstanbul Haseki Eğitim Araştırma Hastanesinden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlığını aldı. 2017-2019 yılları arasında Şırnak Devlet Hastanesinde Mecburi hizmetini tamamlamıştır.  Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine atanıp hasta kabulüne başlayan Uz. Dr. Murat Kuşçu’ya görevinde başarılar diliyoruz.