GÖLCÜK DEVLET’TE VERİMLİLİK SONRASI TOPLANTI YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 22/03/2019

GÖLCÜK DEVLET’TE VERİMLİLİK SONRASI TOPLANTI YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde TC Sağlık Bakanlığı Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı tarafından yapılan “Sağlık Tesislerinin Verimliliğinin Yerinde Değerlendirilmesi”  sonuçlarına yönelik Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüyle değerlendirme toplantısı yapıldı.

Bakanlık verimlilik yerinde değerlendirmesinde belirlenen eksiklikler konusunda yapılan düzeltici işlemler değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede eksikliklerin büyük oranda tamamlandığı, tamamlanmayan hususlarda ise gerekli planlamaların yapıldığı belirtildi. Hastanenin verimlilik yerinde değerlendirmesi sonuçlarının oldukça başarılı olduğu belirtildi. Sağlık tesislerinde etkinlik ve verimliliği değerlendirmek, problemlerin kaynağında tespit edilip çözüme kavuşturulması ve verimli hizmet sunumunu gerçekleştirmek amacıyla tüm veriler gözden geçirildi.

Kocaeli il Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Işık Çelik, İzleme Değerlendirme Verimlilik Biriminden Ebru Çalışkan ve Semiha Dağdelen’in katılımlarıyla gerçekleşen değerlendirme; daha kaliteli ve verimli hizmet sunumu konusunda bilgi alış verişi ile çok yararlı, yönlendirici ve başarılı geçti.

Toplantıda konuşan Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan “Hastalarımıza daha iyi ve nitelikli hizmet verilmesi için gerekli iyileştirmelerin ve takibinin yapıldığını”, belirtti.