GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ VOLEYBOL TURNUVASINDA

Güncelleme Tarihi: 21/03/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ VOLEYBOL TURNUVASINDA

Sağlık çalışanları arasında kaynaşma amacıyla Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen “7. Sağlık Kurumları Arası Voleybol Turnuvası” başlıyor. Sağlıkçılar Voleybol turnuvasına 17 takım katılacak.

Kocaeli’nde çalışan sağlık çalışanlarıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Sağlık Kurumları Arası Voleybol Turnuvası” Hasan Gemici Kapalı Spor salonunda (Valilik Binası karşısı) yapılacaktır.  Açılış maçı 3 Nisan saat 18:00’ de Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ile Körfez Sağlık arasında oynanacaktır.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan Turnuvanın samimi ve dostluk çerçevesinde geçmesi temennisinde bulunarak, “Hastane Voleybol Takımımıza başarılar diler, tüm çalışanlarımızı takımımıza destek olmaya bekleriz”, dedi.