GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE YAŞLILAR HAFTASINDA STANT KURULDU

Güncelleme Tarihi: 21/03/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE YAŞLILAR HAFTASINDA STANT KURULDU

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla, Gölcük Necat Çelik Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birim çalışanları tarafından poliklinikler girişindestant kuruldu.

Yaşlılıkta beslenme, fiziksel aktivite ve bunun gibi konulara dikkat çekmek amacıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi A Blok Poliklinik girişinde Evde Sağlık Birim çalışanı Özlem Alkan, öğrenci hemşire Esma Şimşek tarafından kurulan stantla vatandaşlara broşürler dağıtıldı ve bilgilendirme yapıldı.

Gölcük Necat Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “yaşlılarımızın zor anlarında ve ihtiyaç duyduklarında her zaman yanlarındayız" dedi.