GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDEN YAŞLILAR HAFTASINDA HUZUREVİNE ZİYARET

Güncelleme Tarihi: 20/03/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDEN YAŞLILAR HAFTASINDA HUZUREVİNE ZİYARET

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla, Gölcük Necat Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Başhekim Yardımcıları Op. Dr. Korkmaz Burç, Uz. Dr. Sertan Acar,  İdari mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir,  Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu, İdari mali İşler Müdür yardımcısı Şenol Yıldız, Uz. Dr. Aykut Tanta, Op. Dr. Işıl Uslubaş, Op. Dr. Zeki Mesten, Op. Dr. İlker Akar, Sosyal Hizmet Uzmanları Ergin Damat, Abdülmelik Turan, İletişim Asistanı Gülşah Taştan,  Kalite Direktörü Zeynep Yıldız’dan oluşan ekip tarafından Gölcük Huzurevi sakinlerine ziyarette bulunuldu.

Huzurevinde yaşlılarımızı ziyaret eden hastane idaresi, doktorları ve diğer sağlık personelleri huzurevi sakinleriyle birlikte yemek yiyerek bol bol sohbet edildi. Son derece neşeli geçen ziyaretlerin tekrar edileceği dile getirildi.

Hastane idaresi, doktorlar ve diğer sağlık personelinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten huzurevi sakinleri ise ziyaret için teşekkür etti.