GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE“DÜNYA SOSYAL HİZMET GÜNÜ” KUTLANDI

Güncelleme Tarihi: 20/03/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE“DÜNYA SOSYAL HİZMET GÜNÜ” KUTLANDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Başhekim Yardımcıları Op. Dr. Korkmaz Burç, Uz. Dr. Sertan Acar, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş, İdari Mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir, İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Uğur Erten hastanede çalışan Sosyal Hizmet Uzmanlarının “dünya sosyal hizmet gününü” kutlamak için bir araya gelerek pasta kesti.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan,  “Sosyal Hizmet Bölümünün yüce bir işi var. İnsana saygıyı, sevgiyi çoğaltmanız bunu görünür hale getirmenizden geçiyor, dünya sosyal hizmet gününüzü kutluyorum” dedi.

Kendilerine yapılan bu güzel sürpriz karşısında mutluluklarını dile getiren personeller hastane yönetim ekibine ve emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.