12. GELENEKSEL SAĞLIKÇILAR FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Güncelleme Tarihi: 18/03/2019

12. GELENEKSEL SAĞLIKÇILAR FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Sağlık çalışanları arasında kaynaşma amacıyla Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen “12. Geleneksel Futbol Turnuvası” başlıyor. Sağlıkçılar futbol turnuvasına 20 takım katılacak.

Kocaeli’nde çalışan sağlık çalışanlarıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Geleneksel Futbol Turnuvası ”Doğu Kışla Gençlik Parkı Halı Sahasında (İzmit Real Avm yanı) yapılacaktır.  Açılış maçı saat 14:00’ da İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney’in başlama vuruşu ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ile Karamürsel Devlet Hastanesi arasında oynanacaktır.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan Turnuvanın samimi ve dostluk çerçevesinde geçmesi temennisinde bulundu.