GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNE KOCAELİ ARTVİNLİLER FEDERASYONUNDAN ZİYARET

Güncelleme Tarihi: 18/03/2019

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNE KOCAELİ ARTVİNLİLER FEDERASYONUNDAN ZİYARET

Kocaeli Artvinler Federasyonu Başkanı Mikail Kalyoncu, Gölcük Dernek başkanı Hasan Basri Başbay ve Yönetimi;  Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başhekim Pehlevan’a, “14 Mart Tıp Bayramı” kutlaması nedeniyle  Dernek Başkanı Kalyoncu  plaket takdiminde bulundu. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; Kocaeli Artvinler Federasyonu Başkanı Mikail Kalyoncu, Gölcük Dernek başkanı Hasan Basri Başbay ve Yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.