GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE PERSONELE FATURA EĞİTİMİ

Güncelleme Tarihi: 18/03/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDEPERSONELE FATURA EĞİTİMİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde çalışan servis sorumlu hemşirelerine ve veri giriş personeline “Faturalandırma Eğitimi” verildi. Faturalandırma Birimi tarafından verilen eğitim de; gelir arttırıcı önlemler, veri girişlerinde yapılan hatalar ile çözüm önerileri  ve yapılması gereken doğru uygulamalar anlatıldı. Daha önce yapılan faturalandırma uygulamaları eğitimi sonrası, gelir artışı sağlandığı, veri girişlerindeki doğru uygulamalardan örnekler gösterilerek, çalışmaların aynı dikkatle yapılması istenmiştir.  Bu eğitim ile beraber Hastane gelirinin daha da arttırılması amaçlanmıştır.