GÖLCÜK İHSANİYE ANADOLU LİSESİNDEN TIP BAYRAMI KUTLAMASI

Güncelleme Tarihi: 18/03/2019

GÖLCÜK İHSANİYE ANADOLU LİSESİNDEN TIP BAYRAMI KUTLAMASI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane Yöneticilerine ilçemiz de bulunan Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi Okulu öğrencilerinden anlamlı ziyaret yapıldı. “14 Mart Tıp Bayramı”  olması sebebiyle Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve Hastane Yönetimi ziyaret edilip sohbet edildi.

Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi Okulu Müdürü Ahmet Cengiz Altunbaş ve Öğretmen Deniz Şafak; “tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutluyoruz, böyle bir günde öğrencilerimizle birlikte farkındalık oluşturmak istedik, sağlık çalışanı olmadan sağlık olmaz" dediler.

Yapılan ziyaret Hastane yönetimini çok memnun etti. Bu anlamlı ziyaretleri için hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; Öğrenciler ile sohbet ederek fikir alışverişinde bulunarak öğretmen ve genç öğrencilere teşekkür etti.