ASİL ÇOCUK ANAOKULUNDAN TIP BAYRAMI KUTLAMASI

Güncelleme Tarihi: 18/03/2019

ASİL ÇOCUK ANAOKULUNDAN TIP BAYRAMI KUTLAMASI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane Yöneticilerine ilçemiz de bulunan Asil Çocuk Anaokulu Okulu Minik Kuzular sınıfı öğrencilerinden anlamlı ziyaret yapıldı. “14 Mart Tıp Bayramı”  olması sebebiyle Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Başhekim, Yardımcısı Op. Dr. Korkmaz Burç ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş ve Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu ziyaret edilip sohbet edildi.

Asil Çocuk Anaokulu Müdür Yardımcısı Sema Erdoğan, Öğretmen Sevde Çoşkun ve Rabia Niğdelioğlu; “tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutluyoruz" dediler.

Yapılan ziyaret Hastane yönetimini çok memnun etti. Bu anlamlı ziyaretleri için hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; Öğrencileri ile tek tek sohbet ederek, öğretmen ve minik öğrencilere teşekkür etti.