BAŞHEKİM PEHLEVAN HEMŞİRELER İLE TOPLANTI YAPTI

Güncelleme Tarihi: 15/02/2019

BAŞHEKİM PEHLEVAN HEMŞİRELER İLE TOPLANTI YAPTI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve hastane idaresi rutin olarak yaptığı meslek grubu toplantılarına; hastane de görev yapan hemşireler ile fikir alış verişi yapmak amacıyla bir araya geldi.

Personellerden Önerileri Alındı

Toplantıda öneri-görüş, sorunlar ve çözümleri görüşüldü. Sağlık hizmeti sunumunda hastanenin vizyon ve misyonuna layık etkin-verimli; hasta ve çalışan memnuniyetini üst düzeyde tutan karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak motivasyonu arttırmaya yönelik görüşler sunuldu.

Memnuniyetle Karşılandı

Motivasyonlarına önemli bir katkı sağlayan bu görüşmeden memnun kaldıklarını belirten personeller, kendilerine böyle bir ortam sağlamasından ve fikirlerinin bizzat Başhekim Pehlevan’a ve hastane idaresine aktarılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ve teşekkür ettiklerini dile getirdiler.