BAŞHEKİM PEHLEVAN HALIDERE FİZİK TEDAVİ REHABİLİTASYON VE TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI ÜNİTESİNİ ZİYARET ETTİ

Güncelleme Tarihi: 15/02/2019

ZİYARET ETTİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, hastanedeki sorunları çözüme kavuşturuyor. Bu çalışmalar kapsamında Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan Halıdere fizik tedavi rehabilitasyon, toplum ruh sağlığı merkezi ve ağız diş sağlığı ünitesinde incelemelerde bulundu. Halıdere fizik tedavi rehabilitasyon, toplum ruh sağlığı merkezi ve ağız diş sağlığı ünitesindeeksikler gözden geçirildi. Daha sonra hasta ve hasta yakınları ile görüşmeler gerçekleştiren Başhekim Pehlevan işleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli incelemeleri yaptı.

Verimli bir değerlendirmenin yapıldığını söyleyen Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan yaptığı açıklamada; “Hastalarımızın memnuniyeti kadar çalışanlarımızın da memnuniyeti önem arz ediyor. Çalışmalarımıza ve projelerimize aralıksız devam edeceğiz” dedi.