GÖLCÜK’TE KALİTE GÖSTERGELERİ TOPLANTISI YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 06/02/2019

GÖLCÜK’TE KALİTE GÖSTERGELERİ TOPLANTISI YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Sağlıkta Hizmet Kalite standartları kapsamında 2018 yılında takip edilen bir yıllık analiz sonuçları değerlendirildi. Kalite Birim çalışanı Zeynep Alptekin Yıldız tarafından hastane üst yönetimi ve tüm bölüm kalite sorumlularına bilgilendirme sunumu yapıldı. Bölüm bazında gösterge hedefleri sorumlularıyla belirlenip ve analiz sonuçları değerlendirilerek hizmetlerin daha verimli ve kaliteli bir şekilde verilmesi hakkında planlamalar yapıldı. Sunumun ardından Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, hastane yönetimi bölüm kalite sorumluları ile genel işleyiş ve işleyişte karşılaşılan aksaklıklar konusunda istişare toplantısı yaptı. Kurumda takip edilecek göstergelerin de belirlendiği toplantı da birçok konuda verimli değerlendirmeler yapıldı.

Toplantı sonunda hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “sağlık hizmeti sunumunda etkin,  kaliteli, verimli hasta ve çalışan memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için önümüzdeki dönemde bütün ekiple birlikte özveriyle çalışılacağını belirterek tüm hastane çalışanlarına ve birim sorumlularına gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür ediyorum,” dedi.