HASTANE PERSONELİNE SİVİL SAVUNMA VE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ

Güncelleme Tarihi: 06/02/2019

HASTANE PERSONELİNE SİVİL SAVUNMA VE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ

Yangın veya afet olaylarında ilk aşamada profesyonel ekipler olay yerine gelene kadar her çalışanın olaya müdahale etmesi son derece önemlidir. Bu nedenle Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi personeline Kocaeli İl Afet Müdürlüğü  Afat eğitmenlerinden Turgut Bostancı, Hüseyin Çakırca tarafından “Sivil Savunma ve Afetler” , Mehmet Akgün ve Selahattin Erol  tarafından da “ Yangın ve Yangın Söndürme Cihazlarının Uygulamalı Kullanımı” konularında eğitim verilmiştir.

Eğitimle, hastane personelinin afet durumlarında nasıl davranması, neler yapması, yangın ve yangına müdahale konularında bilgilendirilmesi ve uygulamalı eğitimle deneyimli personel sayısının artırılması amaçlanmıştır.