GÖLCÜK NECATİ ÇELİK YENİ YILIN İLK GEBE OKULU MEZUNLARINI VERDİ

Güncelleme Tarihi: 01/02/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK YENİ YILIN İLK GEBE OKULU MEZUNLARINI VERDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Gebe Okulu, 2019 yılının ilk eğitim programını tamamladı. Ebe Nagihan Can, Ebe Ayşegül Kumaş ve Hemşire Semra Katkay nezaretinde eğitimlerini gerçekleştiren gebeler çok heyecanlıydı.

Gebe Eğitim Okulu ile tüm gebelerin, doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemlerine ilişkin bilgi sahibi olmalarını ve bilinçli doğum yapmalarını sağlamak, anne ve baba adaylarına normal doğum eylemi, ağrı yönetimi ve yeni rollerini benimsemeleri konusunda bilgi ve beceri kazandırılmış olarak mezun oldular.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; anne adaylarını en iyi şekilde doğum ve doğum sonrasına alıştırmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.