YENİ DİŞ HEKİMİ DT. AYŞEGÜL ELVAN HASTA KABULUNE BAŞLADI

Güncelleme Tarihi: 25/01/2019

YENİ DİŞ HEKİMİ DT. AYŞEGÜL ELVANHASTA KABULUNE BAŞLADI

Diş hekimi Dt. Ayşegül Elvan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan Ağız Diş Sağlığı Ünitesinde hasta kabulüne başladı.

1990 yılı Kocaeli doğumlu Dt. Ayşegül Elvan ilk, orta ve lise öğrenimini Kocaeli ilinde tamamladı. 2013 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu. İki yıl özel sektörde çalıştıktan sonra 2015 yılında Karamürsel Devlet Hastanesine ataması yapılarak 2018 yılı Aralık ayı sonuna kadar burada çalışmıştır. Dt. Elvan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan Ağız Diş Sağlığı Ünitesinde hasta kabulüne başlamıştır. Evli ve bir çocuk annesi Dt. Ayşegül Elvan’a görevinde başarılar diliyoruz.