GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE BİNA TURU YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 25/01/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE BİNA TURU YAPILDI

Yapmış olduğu sağlık sunumu ile vatandaşlara kaliteli bir hizmet veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, hastanedeki sorunları çözüme kavuşturuyor. Bu çalışmalar kapsamında Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın başkanlığında düzenli olarak yaptığı bina turlarına devam ediyor. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi; çalışan personelin ve tedavi alan hastaların can ve mal güvenliğini sağlamak, servislerde yapılması düşünülen çalışmaları yerinde görmek ve değerlendirmeler de bulunmak amacıyla bina turu düzenlendi. Bina Turunda hasta, hasta yakınları ve çalışanlarla ile görüşmeler gerçekleştiren hastane idarecileri işleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli kritikleri yaptıktan sonra bina değerlendirilmesini tamamladı.

“HER ZAMAN ÖNERİLERE AÇIĞIZ”

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; hasta ve çalışanlarımızdan gelecek önerilere her zaman açığız. Yapılması planlanan işlerimizde bize yol gösterici olmaktadır, dedi.