GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNE TRABZONLULAR DERNEK YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Güncelleme Tarihi: 23/01/2019

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNE TRABZONLULAR DERNEK YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve Yönetimi Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başhekim Pehlevan’a, Anıtpark’ta düzenlenen ve beş gün süren ‘Hamsi Festivali’ne vermiş olduğu desteklerden dolayı Dernek Başkanı Çakıroğlu  plaket takdiminde bulundu. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve Yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  Trabzonlular Derneğinin kendi kültürlerini tanıtmak adına yapmış oldukları bu tür etkinlik ve festivaller bizleri mutlu ediyor. Bu kapsamda böylesine güzel ve anlamlı bir etkinliği düzenledikleri için kendilerini kutlarım, dedi.