GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE VERİMLİLİK DEĞERLENDİRMESİ OLDU

Güncelleme Tarihi: 17/01/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE VERİMLİLİK DEĞERLENDİRMESİ OLDU

T.C. Sağlık Bakanlığı Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı tarafından yürütülen yerinde değerlendirme faaliyetleri kapsamında; Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde 17 Ocak 2019 tarihinde verimlik yerinde değerlendirmesi gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen değerlendirmede; Sağlık tesislerinde etkinlik ve verimliliği değerlendirmek, problemlerin kaynağında tespit edilip çözüme kavuşturulması ve verimli hizmet sunumunu gerçekleştirmek amacıyla tüm veriler gözden geçirildi.

Nurgül Yavaş, Havva Çalışkan, Filiz Barış Taçalan, Kadriye Ölmez ve Emine Pınar Coşan katılımlarıyla gerçekleşen değerlendirme; daha kaliteli ve verimli hizmet sunumu konusunda bilgi alış verişi ile çok yararlı, yönlendirici ve başarılı geçti.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan “ kurumumuz için oldukça yararlı olan bu değerlendirme, yapacağımız yenilik ve iyileştirme faaliyetleri için yön verici olmuştur. Emeği geçen herkese ve değerlendirme ekibine teşekkürlerimizi sunarız." dedi.