HALIDERE FİZİK TEDAVİ REHABİLİTASYON VE TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI ÜNİTESİ

Güncelleme Tarihi: 16/01/2019

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine bağlı hizmet veren Halıdere yerleşkesinde bulunan Fizik Tedavi Rehabilitasyonve Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin içinde yer alan Ağız Diş Sağlığı Ünitesi; 4 Diş Üniti, 1 adet Diş Protez laboratuvarından oluşmaktadır. 3 Diş Hekimi, 2 Diş Protez teknisyeni, 1 Hemşire ve 1 sekreter ile hizmet vermektedir. Modern ve konforlu bir tedavi merkezi konumunda olan bu  Ünite MHRS ve ayaktan başvuran hastalarımıza artan bir şekilde hizmet vermektedir. Son sistem cihazlar ile kurulu ünite için hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi büyüyen ve güçlenen kadrosuyla vatandaşlarımıza en iyi hizmet vermeye devam edecek” dedi.