GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE HİZMETLER DEĞERLENDİRİLDİ

Güncelleme Tarihi: 16/01/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE HİZMETLER DEĞERLENDİRİLDİ

Yapmış olduğu sağlık sunumu ile vatandaşlara kaliteli bir hizmet veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, hastanedeki sorunları çözüme kavuşturuyor. Bu çalışmalar kapsamında Hastanede bina turu gerçekleştirildi. Hastane Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın başkanlığında bina turu yapıldı. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi vatandaşlara ve çalışanlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla gerçekleşen değerlendirmelerde, Kalite ve Verimlilik kriterleri gözden geçirildi. Daha sonra hasta, hasta yakınları ve çalışanlarla ile görüşmeler gerçekleştiren hastane idarecileri işleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli kritikleri yaptıktan sonra bina değerlendirilmesini tamamladı.