MİLLETVEKİLİ KATIRCIOĞLUN’DAN GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNE ZİYARET

Güncelleme Tarihi: 02/01/2019

MİLLETVEKİLİ KATIRCIOĞLUN’DAN GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNE ZİYARET

Kocaeli AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile Gölcük AK Parti İlçe Yönetimi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yönetimini ziyaret etti.

Kocaeli AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük ziyaretleri kapsamında Gölcük AK Parti İlçe Yönetimi ile birlikte Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yönetiminden işleyiş ile ilgili görüş aldı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ndeki servisleri gezen Milletvekili Katırcıoğlu tedavileri süren hastalara ‘geçmiş olsun ‘ dileklerini ileterek sıkıntılarını dinledi. Hastalarla bir süre sohbet eden ve tedavi süreçleri hakkında bilgi alan Milletvekili Katırcıoğlu, tüm hastalara acil şifalar diledi.

Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan yapacakları destekler için teşekkür ederek, ziyaretten memnuniyetini belirtti ve çalışmalarında başarılar, diledi.