BAŞHEKİM YÜKSEL PEHLEVAN BİRİM SORUMLULARI VE SÜPERVİSÖRLERLE BİR ARAYA GELDİ

Güncelleme Tarihi: 31/12/2018

BAŞHEKİM YÜKSEL PEHLEVAN BİRİM SORUMLULARI VE SÜPERVİSÖRLERLE BİR ARAYA GELDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan rutin olarak yaptığı 2018 yılı personel toplantılarının sonuncusunu hastane de görev yapan birim sorumluları ve süpervizörler ile gerçekleştirdi.

Birim Sorumlularından Önerileri Alındı

Toplantıda; personellerin istek ve taleplerini içeren görüş alışverişinde bulunuldu. Sağlık hizmetlerinin daha iyiye götürülmesi için çalışmalar hakkında fikir alış verişi, görüş ve öneriler çalışan personellerin duygu ve düşünceleriyle değerlendirildi.

Memnuniyetle Karşılandı

Motivasyonlarına önemli bir katkı sağlayan bu görüşmeden memnun kaldıklarını belirten personeller, kendilerine böyle bir ortam sağlamasından ve fikirlerinin bizzat Başhekim Yüksel Pehlevan’a aktarılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ve teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Başhekim Op. Dr Yüksel Pehlevan toplantının sonunda; gösterilen performanstan memnuniyetini dile getiren Başhekim Pehlevan 2019 yılının çalışan personele aileleriyle, sevdikleriyle huzur, sağlık ve refah içinde geçirecekleri başarılı bir yıl olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım, dedi.