GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ UZMAN HEKİMLERLE TOPLANTI YAPTI

Güncelleme Tarihi: 15/11/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ UZMAN HEKİMLERLE TOPLANTI YAPTI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın başkanlığında hastane idarecileri ve belli branşlardaki uzman hekimlerle toplantı yapıldı. Toplantıda; doktorların görev yaptıkları süre zarfında ortaya çıkan gereksinimleri, yaptıkları işlemler, hasta odaklı yaklaşarak karşılaşılan sorunların çözülmesi, hasta sevklerinde yaşanan olumsuzluklar, ihtiyaç duydukları araç ve gereçler hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Hastanenin toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede; Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan bundan sonra bu tür toplantıların devam edeceğini ve daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla gereken tüm özveriyi göstereceklerini dile getirdi.