HASTANEDE TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLARLA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANDI

Güncelleme Tarihi: 02/11/2018

HASTANEDE TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLARLA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Kocaeli Genç Fikirler Derneği aracılığıyla kutlama programı düzenlendi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle hastanede tedavi gören çocuklara moral vermek amacıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde kutlama programı düzenlendi. Kocaeli Genç Fikirler Derneği, servis hemşireleri ve hastanede tedavi gören çocuklar programa katıldı.
Dernek Üyeleri kostümleri ile katılarak hasta çocuklarımızın ve yakınlarının moral ve motivasyonları yükseltildi. Çocuklara oyuncaklar dağıtılarak eğlenceli zaman geçirmeleri sağlandı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; tedavi gören çocukların mutlu yarınlara daha iyi şekilde hazırlanması için hastane çalışanları ile var güçleri ile çalışacaklarını belirtirken “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. Yılı kutluyorum.  Ayrıca böyle güzel bir etkinlikte bizlere destek olan Kocaeli Genç Fikirler Derneği üyelerine çok teşekkür ederim, dedi.