GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Güncelleme Tarihi: 31/10/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi gücüne güç katıyor. Yeni Patoloji Uzmanı Uz. Dr. Buket Akyüz Erdoğan görevine başladı. Doktor Buket’in göreve başlamasıyla beraber Patoloji Uzman hekim sayısı üçe yükseldi.

Uz.  Dr. Buket Akyüz Erdoğan kimdir?

1985 yılında Ordu/ Perşembe’de doğan Uz.  Dr. Buket Akyüz Erdoğan ilk, orta ve lise öğrenimini Bursa’da tamamladı.  2009 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinden   mezun oldu. Mezuniyet sonrasında İstanbul Kartal´da 3 ay pratisyen hekim olarak çalışan Uz. Dr. Erdoğan 2016 yılında İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde ihtisasını tamamladı.  2016-2018 yılları arasında Bingöl Devlet Hastanesinde çalışarak mecburi hizmetini tamamladı. Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesinde çalışmaya başlayan evli ve bir çocuk annesi Uz. Dr. Buket Akyüz Erdoğan’a görevinde başarılar diliyoruz.

Buket Akyüz Erdoğan.jpg