YENİ BAŞLAYAN ACİL DOKTORLARINA TANIŞMA TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Güncelleme Tarihi: 31/10/2018

YENİ BAŞLAYAN ACİL DOKTORLARINA TANIŞMA TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine yeni başlayan Acil Doktorları için bir tanışma toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen tanışma toplantısına Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Başhekim Yardımcıları Op. Dr. Korkmaz Burç ve Uz. Dr. Sertan Acar katılım sağladılar. Yeni başlayan acil doktorlarına görevlerinde ve sosyal hayatlarında başarı dileklerinde bulundular.

Toplantıda konuşma yapan Hastane Başhekimi Op.Dr.Yüksel Pehlevan “Sizler hastanemiz için, hastanemize taze kan, yeni bir enerjisiniz. Sizlerin ailemize dâhil olmasıyla artık daha güçlüyüz. Sizlere sağlık hizmet sunumunda çok önemli görevler düşüyor. Bizler tüm sağlık personelimiz ile beraber, halkımıza en iyi şekilde sağlık hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz.  Tekrardan yeni görevlerinizde başarılar diler, hastanemize vereceğiniz hizmetler için şimdiden hepinize teşekkür ederim” dedi.

Acil doktorlarıyla birlikte pasta kesilerek yeni başlayan görevleri kutlanıldı.