GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Güncelleme Tarihi: 26/10/2018

Ali Emre DURSUN.jpg

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi gücüne güç katıyor. Yeni Psikiyatri Uzmanı Uz. Dr. Ali Emre Dursun görevine başladı. Doktor Ali Emre’nin göreve başlamasıyla beraber Psikiyatri Uzman hekim sayısı üçe yükseldi.

Uz.  Dr. Ali Emre Dursun kimdir?

1986 yılında Elazığ’da doğan Uz.  Dr. Ali Emre Dursun ilk Öğrenimini Elazığ, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı.  2010 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinden   mezun oldu.
Uz. Dr. Dursun 2016 yılında Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ihtisasını tamamladı.  2016-2018 yılları arasında Elazığ Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesinde çalışarak mecburi hizmetini tamamladı.
Yurt İçi Ve Yurt dışında; “Dry Eye Related to Commonly Used New Antidepressants(2015), Clozopine Treatment and Thrombocytopenia: A Case Report(2014)” yayınları bulunan Uz.Dr. Dursun Gölcük Necati Çelik Devlet
hastanesinde hasta kabulüne başladı. Evli ve iki çocuk babası Uz. Dr. Ali Emre Dursun’a görevinde başarılar diliyoruz.