İL SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN HALIDERE FİZİK TEDAVİ TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİNE ZİYARET

Güncelleme Tarihi: 23/10/2018

İL SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN HALIDERE FİZİK TEDAVİ TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİNE ZİYARET

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Uzman Halide Varol Ve Sağlık bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş’tan oluşan ekiple birlikte Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi bağlı hizmet veren Halıdere Fizik Tedavi Ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezini ziyaret etti.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney ve Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan merkezde çalışan personel, hasta ve danışanlarla konuşarak fikir alışverişinde bulundular. Merkezden hizmet alan danışan ve hastalar merkezden duydukları memnuniyetleri dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; bu merkez de hasta ve danışanlarımıza sevgi ve özveri ile hizmet vermekteyiz, “bizim için kaliteli hizmet her zaman önceliğimizdir”, dedi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney; “Bu merkez bizim hayalimizdi, olmaz denileni oldurduk şimdi hastalarımızdan ilgi ve teşekkürler almak bizi çok mutlu ediyor”, dedi.

Ziyaretin sonunda Halıdere Toplum Ruh Sağlığı danışanlarıyla birlikte pasta kesilerek çalışmalar için teşekkür edildi.