ÇOCUK SERVİSİ DEKORASYON ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

Güncelleme Tarihi: 23/10/2018

ÇOCUK SERVİSİDEKORASYON ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde A Blok (Eski Bina) 1. Katta hizmet veren Çocuk servisi yenileme ve dekorasyon çalışmaları tamamlanarak modern bir görünüme kavuştu. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi hastalarına ve personeline konforlu bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla yapılan tadilattan sonra çocuk servisi hastaların hizmetine sunuldu.  Servis 14 yatak ve 5 Küvöz ile yeni görünümüne kavuşarak hastaların memnuniyetlerini en yukarı seviyeye çıkarmak için yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “Hastalarımızın en iyi şartalardahizmet almasını sağlarken, çalışanlarımızında konforlu bir ortamda hizmet vermesini  sağlamak için tüm gücümüzle çalışıyoruz”, dedi.

_MG_0884.JPG
_MG_0886.JPG