GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE VERİMLİLİK ÖN DEĞERLENDİRİLMESİ YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 19/10/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE VERİMLİLİK ÖN DEĞERLENDİRİLMESİ YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yönetici Takip Ekranları,  T.C. Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığınca yayınlanan Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinin Verimliliğinin yerinde Değerlendirilmesi Yönergesi kapsamında değerlendirildi. Değerlendirme Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanlığı İzleme Değerlendirme ve Verimlilik Birimi Koordinatörlüğünden Uzman Ebru Çalışkan, Semiha Dağdelen ve Selin sakız tarafından yapıldı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanlığı İzleme Değerlendirme ve Verimlilik Birimi Koordinatörlüğünce gerçekleştirilen değerlendirmede, yönetici ekranlarının tamamlanma durumu, veri doğruluğu ile analiz süreçleri gözden geçirilerek, gerekli iyileştirmeler planlandı. Karşılıklı fikir alışverişi yapılan değerlendirme oldukça iyi geçti. Verimlilik ile ilgili çalışmaları en üst seviyeye ulaştırmanın çalışmaları görüşüldü.